logo nhbm jpg 128x108 RGB

Ruimte te huur

Lokaal Z 100p 175x131Het Noord-Hollands Byzantijns Mannenkoor heeft een eigen verenigingsgebouw in huur van de gemeente. Het gebouw, dat oorspronkelijk diende als kerk van de Doopsgezinde Gemeente Wormerveer, stamt waarschijnlijk al uit 1650. Vervolgens vanaf het midden van de 19e eeuw diende het als kerk- en schoolgebouw van een kleine religieuze gemeenschap "De Vergadering der Gelovigen" en het heeft hierna nog  talloze gebruikers gekend. In de winter van 2001 kwam het in bruikleen van het Noord-Hollands Byzantijns Mannenkoor.


Zicht naar noordzijdeHet gebouw en het erf was in desolate toestand en is door een wisselende groep koorleden met groot enthousiasme gerenoveerd. Met steun van diverse bedrijven, in de vorm van goedkoop of gratis materiaal zorgde ervoor, dat deze renovatie voor een zeer bescheiden bedrag kon worden voltooid.
Het gebouw heeft een aansprekende sfeer en een goede akoestiek!
Het is bijzonder geschikt als oefenruimte voor koren en voor het verhuren aan verenigingen,  bedrijven en voor recepties en jubilea!!Zicht op keukenOm een indruk te geven van de beschikbare ruimte;
Bij een lopende receptie is er ruimte voor ongeveer 80 personen. Een opstelling met tafeltjes en stoelen biedt plaats aan 45 personen. Voor koren is er plaats tot maximaal 60 personen.
Tot de inventarisatie behoren: Een aparte keuken voorzien van apparatuur voor het maken van koffie en thee, een gasstel en twee koelkasten. Voldoende servies en bestek. De zaal is voorzien van een piano en een geluidsinstallatie.

Verder is in de directe omgeving ruim voldoende gratis parkeerruimte aanwezig en de locatie is eenvoudig via openbaar vervoer (bus) te bereiken.

Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met::
Jeroen Ransijn
tel:  075-7711660 
e-mail: 
   j.j.ransijn@upcmail.nl

Website_Design_NetObjects_Fusion